Соня Иванова и Саранди – първите изпълнители на Hi Music

Соня Иванова и Саранди – първите изпълнители на Hi Music

DSTV създаде своя музикално-продуцентска компания, чиято цел ще е да продуцира млади и надеждни изпълнители от всички музикални жанрове. Част от „HI MUSIC” при старта й са Алекс, Жоро, Саранди, Соня Иванова, а до края на годината екипът на компанията дава заявка да привлече още имена, пишат от Нов Фолк.

DSTV разполага със собствено телевизионно и звукозаписно студио, оборудвано с най-съвременна техника и надеждни специалисти, готови да създават стойностни музикални видео и аудио продукции и телевизионни предавания, афишират от телевизията. Първите клипове на Алекс и Саранди до няколко дни ще се завъртят в ефира й. Желанието на екипа на компанията е в българския музикален ефир да звучи значително по-качествена и съобразена със световните тенденции родна продукция, заявяват още от „HI MUSIC”.

Саранди е другото известно име, с което стартира Hi Music. Изпълнителят се е явявал на доста риалити формати – Мюзик Айдъл, X Factor и др. Певецът има и един видеоклип с Dj Дамян Вълчев. Най-големият му хит е “По-горещо”, кавър на гръцкия мегахит “Skase, Skase”.